lördag 20 december 2008

GrisigtTar en rövare och publicerar även denna bild på Gottfrid utan tillstånd.
Long time ago på Folkungagatan.


http://www.sörenfröberg.se

måndag 15 december 2008

Hemma igen! Efter Gastric Bypas på Danderyd


Halloue!! Bloggers!!
Operationen gick över förväntana klockan 12.00 rullades jag in i operationssalen förra tisdagen. innan hade man sagt 3-4 timmar op och uppvaknade ca 3-4 timmar, ja vaknade upp redan 14.00 hade jävligt ont med fick fin fina morfinsprutor som tog mig till en annan planet, snabbt upp 14.20 skulle dom ha upp mig på Toa och försöka pinka detta för att slippa slang i snorren, och det undviker man ju gärna:-)

vid 16 hade man klarna till så då fick man komma åter till avdelningen dock lite omtöcknad av sprutorna man hade blivit bjuden på , sov av och till hela natten med några uppstigningar för att undvika proppar och lunginflammation., samt lite mer värk godis.
Vaknade upp på morgonen lite ont men inte så som man trodde, fick åka hem redan i Torsdags fm. vilket var ca 2 dagar snabbare än planerat. känner mig i skrivade stund i kannon form även om man blir trött väldigt snabbt. Lever för tillfället på soppor mixade utan bitar och ska så göra fram till mitten av Jan-09 får i mig ca 600-800 kcl./ dag.(normal man ca 2500-3000kcl) jo jäklar jag glömde 3 veckor innan op var jag och träffade sjuksköterskorna och blev invägd fram till Op har jag dvs på ca 3 veckor tappat 19,5 kg med hjälp av den flytande kosten jag åt, fantastiskt men det fans ju en del och plocka av, men jag tycker jag varv duktig.

Åter rapportering kommer !!

Här en bild från opdagen hur man känner sig i huvudet efter operation.