lördag 3 maj 2008

fredag 2 maj 2008

Så här kan det ha gått till...

...när bilden nedan blev en bild. Men säker kan man inte vara, ty Nemo enim fere saltat sobrius, nisi forte insanit

www.bobreklambyra.se

Lite lek bara

Fikapausen. Vännen. Bilderna. Färgerna. Utmattningen. Människorna. Upplevelserna. Intrycken. Idéerna. Mötena. Formerna. Samtalet. Fotografierna. Motiven. Vandringen. Frälsningen.

Nystart. Nytändning. Inspiration. Hoppfullhet. Nyfikenhet.

Allt som vanligt igen...

Jag anar ugglor i mossen


Visst är det konstigt att något bara helt plötsligt försvinner? Idag kom jag på att jag har ett par snygga skor liggande i garderoben. Och när jag skulle plocka fram dem var de inte där. Jag kan lova att jag inte rört dem på ett antal månader. De kan heller inte lämnat mitt hem på flera månader. Sånt här är så jäkla surt för mig. Jag tänker banne mig gå och köpa nya skor. Sorligt bara att jag inte använde dem, ta vara på tiden folk. Vare sig det är ett par skor, en människa eller kanske ett djur?
Förresten så fyller min bästa vän år idag, så därför lägger jag upp en gammal bild jag tog med henne och en annan av mina bästa vänner.

torsdag 1 maj 2008

Annies första.

Hej alla läsare och skrivare. Som ny här på bloggen måste man väl börja så? Hoppas alla haft en bra valborg trots det sunkiga vädret. Själv var jag ute i regnet. Fråga mig inte varför. Valborg känns för mig som en dålig ursäkt från ungdomar att få dricka alkohol. Nåväl, idag var det riktigt fint väder och jag cyklade faktiskt till min kompis. Och jag märkte att min kondis inte är den bästa precis. Imorgon ska jag till Modernamuseet för att kolla på Andy Warhols utställning. Någon som kollat in den? Men nu hade jag tänkt kolla på en bra film och äta glass! Här har ni en gammal bild.tisdag 29 april 2008

Den glade skeppskocken i Hammarby Sjöstad

Där låg han. Bland diverse bråte på en byggarbetsplats nära korsningen Hammarbyterassen/Sjöfartsgatan. Oförmögen att för egen maskin ta sig tillbaka till köket.

www.bobreklambyra.se