torsdag 31 januari 2008

Boktips

Det är svårt att tänka sig en framtid helt och hållet utan bilder. Men i William Bornefelds science fiction- berättelse "Time and Light" White Wolf Publishing (March 1, 1996) har detta blivit verklighet. Under en expedition hittar forskaren dr Noreen tolv fotografier från 1900-talet som legat gömda i en grotta. Han blir besatt av dessa fotografier och tillbringar snart all sin tid med att betrakta Edward Westons paprikor och Robert Capas spanska republikanska soldat. Denna besatthet får honom till slut att hamna på total kollisionskurs med allt vad samhället Fullerton står för. Hur det slutar...? Det får ni själva läsa. Denna utmärkta sf-roman beställde jag på amazon.com och efter endast två dagar damp den ner i brevlådan.

www.bobreklambyra.se

söndag 27 januari 2008

Första provleveransen av t-shirtenHar precis fått igång printern som jag ska använda för att blanda annat göra vepor och banderoller det går även som sagt vad att skära ut dekaler samt transfer för textil.
men det är en trix och fix innan man får till det men jag har nu gjort de första bloggshirten och det blev väl okej, tror tyvärr att denna variant som får bli 1.0 får bli enkel med bloggnamnet på bröstet så får det komma en ver. 2.0 under våren där man får med sin bild på. dessa tröjer är som sagt var gratis och kommer att vara klara under denna alt. nästa vecka för upp hämtning alt.. leveran.

Här kan ni se herr Carlgren i sin ryckande färska shirt.