fredag 12 november 2010

Studio Polhems fotograf trött på slips


Fotograf Gustaf Waesterberg på hyrstudio Studio Polhem tispar om farsdag present i Expressen idag. En fluga i tweed, snygg dataväska eller ett Iphonefodral önskar sig Gustaf i farsdag present. Respekt Gustaf..
http://www.studiopolhem.se
http://www.carlgren.se

torsdag 11 november 2010

Hyrstudio Studio Polhem har fått ny hyresgästVälkommen till Studio Polhem Simon Hellsten

http://www.studiopolhem.se


Kort om Simon

Med ett personligt uttryck och känsla för detaljer arbetar Simon med en ständig strävan att skapa en bild som plockar fram essensen i det han fotograferar. Fotograferingarna ter sig ofta olika och tekniken varierar men alltid med samma genomtänkta slutresultat. – God planering och kommunikation inför uppdragen ger mig större kreativ frihet under arbetets gång, som i sin tur ger ett mer träffsäkert slutresultat.

Simons bilder känns ofta igen på sin enkelhet och klassiskt romantiska uttryck. Ofta med en drömsk känsla och inspirerad av tidigare årtionden.

http://www.simonhellsten.se

tisdag 9 november 2010

Capito söker fotografer

Lediga platser på söder i Stockholm

Vi letar efter en eller flera fotografer till ett rum från och med första december 2010.

I platserna ingår, förutom kontorsutrustning som skrivbord och stol, tillgång till kök med spis, kyl, mikro och en espressomaskin, del i konferensrum samt fast internet. I kontoret finns tillgång till fax och kopiator.

Rummet, som är tänkt för två personer, är ca 11 m2, och kostar 5 660/mån. Ev kan tre personer dela rummet, kostnaden blir då 7 160 att dela på.

Här kan du läsa mer om oss och våra lokaler www.capito.se

Capito är en kommunikationsbyrå som arbetar nätverksorienterat. Därför hyr vi ut kontorsplatser till personer som vi kan samarbeta med, som formgivare, journalister, fotografer etc.

Hör av dig så berättar vi mer!

hakan.borgstrom@capito.se
Tel: 0708 141225